Ga direct naar


Bredenoord introducerer energibesparende LED-lysmast

LED PLM- AGGREGAAT LICHTMAST alléén voor webgebruik)tirsdag 24 januar 2012

En mobil lysmast, men altså omkring 40% mere energibesparende.

Apeldoorn, den 18. januar 2012 - En mobil lysmast, men altså omkring 40% mere energibesparende; det er den nye PLM LED-lysmast fra Bredenoord. Den hollandske virksomhed, Bredenoord, har selv udviklet dette nye, bæredygtige produkt med udgangspunkt i Clear Concept filosofien. Designet samt brug af LED-lamper har resulteret i en bæredygtig lysmast, som glimrende kan bruges til belysning ved for eksempel events, vejarbejde, industri og på byggepladser.

Den nye lysmast har 4 x 150 Watt LED-lamper. Ved normal brug giver PLM LED ca. 185 timer lys, mens en PLM med Halid-lamper giver 125 timer. Pr. liter brændstof betyder det ca. 40% flere lystimer. LED-lysmasten har desuden en længere levetid. Og det betyder reducerede udgifter til vedligehold og brændstof for brugeren og mindre udslip af CO2. Lyset fra en PLM LED er anderledes, og brugerne mener, det giver bedre lys. Det giver højere kontrast og en bedre spredning. Lyset er så at sige mindre splittet.

Clear Concept
PLM LED er et supplement til serien af produkter, som Bredenoord udvikler på baggrund af Clear Concept filosofien. Bredenoord søger til stadighed løsninger med henblik på midlertidig strømforsyning, som opfylder strenge krav, når det gælder lavere brændstofforbrug, reduceret emission (ikke alene CO2 men også sod og mikropartikler) og selve produktets bæredygtighed. Eksempelvis har Bredenoord tidligere udviklet Clear Air, et sodfilter, som imødegår 99,9% af sodudslippet. Dernæst har Bredenoord aggregater med renere syntetisk diesel, som begrænser emissionen. Ved større projekter giver Power Management ligeledes en markant brændstofbesparelse og dermed mindre udslip af skadelige stoffer. Endelig arbejder Bredenoord også med nye teknologier som for eksempel brændstofceller i Purity-serien.

 

Bredenoord: Den sikkerhed du lover!
Den hollandske familievirksomhed, Bredenoord, er toneangivende i Nordeuropa, når det gælder permanent, midlertidig og mobil energiforsyning. Flere end 250 specialister er beskæftiget med totalløsninger til ethvert strømbehov til enhver tid, i form af udlejning, salg eller handel. Bredenoord udvikler og bygger aggregater med fokus på kvalitet og driftssikkerhed. Bredenoord arbejder til stadighed på forbedring af sine produkter og løsninger med henblik på samfundsmæssig forsvarlig virksomhedsdrift. Bredenoord kan bl.a. tilbyde udlejningsaggregater med Clear Air, et selvrensende sodfilter, og aggregater baseret på brændstofcelleteknologi; Purity, men også Power Management for brændstofbesparelse, samt brug af syntetiske brændstoffer som GTL diesel.

«Back

Til toppen

00800 - 55008800

Snelkoppelingen

Image acts as slideshow overlay